Bel voor persoonlijk advies:071 - 569 00 41

Böhmerwald Betten, Bayerisch gut.

Het donsatelier van Böhmerwald is gevestigd in het Duitse Cham, nabij het Bohemer Woud in Beieren. Cham is van oudsher het bestuurlijke en economische centrum van een regio die verder vooral bekend is om haar prachtige natuur.

Böhmerwald beschikt over twee werkplaatsen. In Werkplaats 1 worden uitsluitend donzen dekbedden en kussens gemaakt. In Werkplaats 2 worden producten van plantenvezels (kapok, zijde) en van verschillende wolsoorten gemaakt.

atelier Böhmerwald

Oude foto van het Böhmerwald atelier. Wanneer u nu op bezoek gaat, zult u het nog moeiteloos herkennen.

Visie

Böhmerwald's visie is samen te brengen onder drie pijlers: traditie, flexibiliteit en diversiteit. Böhmerwald investeert doorgaand in nieuwe technieken en innovatie. Echter, wanneer de traditionele methode het beste eindresultaat oplevert, wordt nog altijd met de hand gewerkt. Kwaliteit en een verfijnde afwerking zijn de leidraad in het proces.

Böhmerwald is erg flexibel wanneer de klant een speciale wens heeft. Wilt u bijvoorbeeld meer dons in uw dekbed of een afwijkende maat? Vraag het ons en wij bespreken uw wens met het atelier.

Böhmerwald showroom

De showroom van Böhmerwald in Cham.

Böhmerwald voert een uitgebreide collectie met diversiteit op alle vlakken. U hebt de keuze uit eendendons of ganzendons, 90 dan wel 100%. De vulkracht loopt per model gelijkmatig op en met tijken tussen de Nm100 en Nm200 voorziet Böhmerwald in de behoefte van iedere donsslaper.

Collectie

Böhmerwald Klassik

De naam zegt het al: het klassieke donsdekbed van Böhmerwald. Hier begon het allemaal mee.

Böhmerwald Elegance

Kandidaat om de rol van klassieker over te nemen. De Elegance sluit aan bij de wensen van de moderne donsslaper. Een net iets soepelere tijk voor meer comfort.

Böhmerwald Exquisit

De exquisit is gevuld met ganzendons uit Beieren. Dat maakt dit dekbed tot een product van de regio.

Böhmerwald Premium

Het meest luxueuze dekbed uit het Böhmerwald. Zwitserse donsbatisten staan bekend als kwalitatief ongeëvenaard.

Naar de Böhmerwald collectie.

mail

€10,- korting op uw bestelling? Laat hier uw e-mailadres achter