Dommelin Lavado Dekbedovertrek

Beschrijving

Bent u op zoek naar een heerlijk zachte dekbedovertrek? De Lavado van Dommelin is een heerlijk zachte, satijngeweven dekbedovertrek met een Threadcount van 300. Satijngeweven katoen is zacht en soepel, en de stone wash behandeling maakt deze overtrekken nóg zachter en soepeler.

De Lavado wordt milieuvriendelijk verpakt in een tas van dezelfde kleur als dat uw overtrek heeft.  

Wij voeren standaard de kleur ‘Zilver’. Heeft u een voorkeur voor een andere kleur? Neem dan gerust contact met ons op.

Instopstrook

Met instopstrook

Kussensloop

Incl. kussensloop 60×70
(2 slopen bij 240×220 en 260×220)

Wasbaar

60°C wasbaar

Atelier

Dommelin

Levertijd

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Custom Category

Dekbedden

Garantie

Van uw aankoop bij Dekbedden.com mag u veel verwachten. Voor de gehele collectie geldt: de gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de producten worden door louter vakmensen zorgvuldig vervaardigd. Ieder product voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en u zult jarenlang onbezorgd kunnen genieten.

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene doet wat de consument (u dus) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Alle fabrikanten geven een garantie van 5 jaar op de dekbedden. Deze periode doet niks af aan de voornoemde wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Bezorgen

Alle dekbedden uit onze collectie worden op afroep (dus: na bestelling) vervaardigd. Daardoor kan er geen exacte levertijd gegeven worden en verschilt dit per merk/atelier en ook per seizoen. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland. Wij berekenen geen verzendkosten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over een minimum bestelwaarde.

Retourneren

Als u niet 100% tevreden bent over uw aankoop, kunt u wat betreft dekbedden binnen 100 dagen vanaf het moment van ontvangst van de aankoop afzien. Tijdens deze periode kunt u beoordelen of het dekbed voor u de juiste keuze is. Voor hoofdkussens en overtrekken geldt 14 dagen bedenktijd.

Categorie: