Dommelin Plain & Simple Dekbedovertrek

Beschrijving

Het Nederlandse Dommelin kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige stoffen en een tijdloos karakter. En juist daarom past de Plain & Simple Collectie zo goed in ons aanbod. Wij zijn gek op uni kleuren en een gekleurd biesje is voor ons de maximale frivoliteit. We bieden u graag deze collectie aan in Perkal, Satijn en Linnen.

Perkal overtrekken voelen koel en comfortabel, zijn erg sterk en blijven zeer lang mooi. De Perkal weving is de oudste weving die er is. Het is in een zogenaamde 1-1 binding geweven. Als u voor 1970 geboren bent: zo voelde het laken aan waaronder u sliep toen we nog onder wollen dekens sliepen. We hebben ook de luxe Exclusief Perkal variant in ons assortiment. Deze heeft een fijner garen, waardoor de overtrek wat soepeler valt.

De satijn geweven overtrekken voelen zacht en hebben een elegante en luxueuze uitstraling. Satijn voelt warm aan de huid, is soepel en erg licht. De 4-1 binding geeft de satijnen overtrek haar glanzende uiterlijk. We hebben ook de luxe Satijn variant in ons assortiment. Deze heeft een fijner garen, waardoor de overtrek nóg soepeler valt.

De linnen overtrekken zijn ideaal voor de zomer. Niets is zo verkoelend voor de huid als linnen. Linnen is duurzaam (alles van de vlasplant wordt gebruikt), oersterk (wel 3 maal sterker dan katoen) en het heeft de fijne eigenschap dat het steeds soepeler wordt naarmate je het langer gebruikt.

Heeft u een voorkeur voor een andere kleur of maat? Neem dan gerust contact met ons op.

Atelier

Dommelin

Kussensloop

Incl. kussensloop 60×70
(2 slopen bij 200×220, 240×220 en 260×220)

Instopstrook

Met extra lange instopstrook

Wasbaar

60°C wasbaar

Levertijd

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis

Garantie

Van uw aankoop bij Dekbedden.com mag u veel verwachten. Voor de gehele collectie geldt: de gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de producten worden door louter vakmensen zorgvuldig vervaardigd. Ieder product voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en u zult jarenlang onbezorgd kunnen genieten.

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene doet wat de consument (u dus) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Alle fabrikanten geven een garantie van 5 jaar op de dekbedden. Deze periode doet niks af aan de voornoemde wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Bezorgen

Alle dekbedden uit onze collectie worden op afroep (dus: na bestelling) vervaardigd. Daardoor kan er geen exacte levertijd gegeven worden en verschilt dit per merk/atelier en ook per seizoen. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland. Wij berekenen geen verzendkosten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over een minimum bestelwaarde.

Retourneren

Als u niet 100% tevreden bent over uw aankoop, kunt u wat betreft dekbedden binnen 100 dagen vanaf het moment van ontvangst van de aankoop afzien. Tijdens deze periode kunt u beoordelen of het dekbed voor u de juiste keuze is. Voor hoofdkussens en overtrekken geldt 14 dagen bedenktijd.

Categorie: