Bel voor persoonlijk advies:071 - 569 00 41

Hefel, voor een passend dekbed

Het familiebedrijf Hefel is in 1907 opgericht. Het bedrijf vervaardigde toen echter geen tijken of dekbedden, maar tafellakens. Het bedrijf kende een voorspoedige start en de activiteiten werden al snel uitgebreid: Hefel startte een weverij in Schwarzach voor donsdichte tijken. Binnen enkele jaren kon de weverij zich meten met de beste Duitse weverijen (Sanders, Weidmann, Anton Cramer).

In 1972 nam Hefel de volgende stap. In samenwerking met een donsatelier uit Kefermarkt werden de eigen tijken ingezet om een dekbedcollectie te maken. In eerste instantie voornamelijk donzen dekbedden maar in een later stadium ook wollen dekbedden. Kefermarkt was de locatie waar de productie plaats vond.

Oude fabriek Hefel

1950, de fabriekshal in Schwarzach

De menselijke maat

Hefel staat al meer dan 100 jaar bekend als een van de meest innovatieve organisaties in de branche. Nog steeds worden in Schwarzach de tijken gemaakt en in Kefermarkt de dekbedden. Als werkgever staat Hefel zeer positief bekend. Als u een dekbed van Hefel koopt, dan kiest u voor een bedrijf dat het belang van mens en maatschappij centraal stelt.

Collectie

Hefel Soft Down

Soft Down, het basismodel. 90% eendendons in een Nm100 tijk. Herkenbaar aan de witte sierbies.

Hefel Silver Down

Dezelfde Nm100 tijk als de Soft Down, maar dan gevuld met ganzendons. Een heerlijk dekbed, te herkennen aan de zilveren sierbies.

Hefel Gold Down

Een goudgebieste NM150 tijk, gevuld met een bijzonder hoogwaardige 100% Poolse ganzendons. Luxe dus.

Hefel Platinum Down

100% Poolse ganzendons in een tijk van Nm 170. Dit is volgens Hefel het summum van slapen. En dat is ook zo.

Naar de Hefel collectie.

mail

€10,- korting op uw bestelling? Laat hier uw e-mailadres achter