Hoffmann Schlafwaren banner. Lachende vrouw onder een dekbed

Hoffmann dekbedden

Hoffmann Schlafwaren biedt een complete collectie donzen dekbedden en dons-veren kussens. Traditioneel Duits vakmanschap in dienst van de mooiste materialen: kiest u voor een dekbed van Hoffmann dan is uw nachtrust gewaarborgd. Lees hier meer over Hoffmann dekbedden.

Over Hoffmann Schlafwaren

Het atelier van Hoffmann Schlafwaren in Westfalen maakt al drie generaties een exclusieve collectie dekbedden voor de Duitse vakhandel. De collectie is met vier modellen betrekkelijk smal. Dat komt door de filosofie van het atelier: er zijn goede dekbedden, er zijn uitstekende dekbedden en dan heb je nog dekbedden die eigenlijk te gek voor woorden zijn. En precies zo is de collectie ook opgebouwd. U kunt dus zelf bepalen in welke mate van luxe u zich ’s nachts wilt onderdompelen. Één ding is zeker, u krijgt altijd het beste voor uw geld.

Gesorteerde dons in potjes

De collectie

De collectie van Hoffmann herbergt vier kwaliteiten.

Hoffmann Prestige

Zo slaapt men in Duitsland al zo’n 60 jaar. 90 procent witte Hongaarse ganzendons in een 100% katoenen tijk (Nm 100). Dit is het oermodel van het donzen dekbed.

Hoffmann Comfort

Dit is het dekbed wat in de jaren 90 populair werd toen de kwaliteit van de tijken een grote sprong nam. Een witte donsbatist (Nm 135) gevuld met 90% ganzendons. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Hoffmann Deluxe

Door de toenemende wens naar luxe bij de consument werden tijk en dons steeds hoogwaardiger. Een fijne donsbatist (Nm 150) gevuld met Pommerse ganzendons. Prachtig afgewerkt met een dubbele atelierrand.

Hoffmann Premium

Het nieuwste dekbed in de collectie van Hoffmann. De beste dons in de meest soepele tijk. Eigenlijk een beetje te veel van het goede volgens velen, maar wij garanderen dat u er fantastisch onder zult slapen.