Hoffmann Hoofdkussen

Beschrijving

Het extra stevige kussen is gevuld met 20% dons en 80% veren. Dit zorgt ervoor dat u flink wat ondersteuning heeft. Het is dan ook een kussen dat met name geschikt is voor zijslapers. De zijslaper heeft immers de meeste ondersteuning nog van alle slaaptypes.

Het stevige kussen is gevuld met 30% dons en 70% veren. Ook dit kussen geeft een flinke ondersteuning, maar is toch iets zachter cq minder gevuld dan het 20-80 kussen. Het is dan ook met name geschikt voor zijslapers die een wat zachter kussen zoeken en voor rugslapers.

Het medium kussen is gevuld met 50% dons en 50% veren. Dit kussen geeft een gemiddeld stevige ondersteuning en is met name geschikt voor zijslapers die een wat zachter kussen zoeken (voor dit slaaptype), en voor buikslapers die juist een wat steviger kussen zoeken (voor dit slaaptype). Voor mensen die deels op de zij en deels op de buik slapen, is dit kussen vaak perfect.

Het zachte kussen is gevuld met 70% dons en 30% veren. Dit is een ideaal kussen voor iemand die van een zacht kussen houdt, maar toch wat ondersteuning wenst. Voor mensen die deels op de zij en deels op de buik slapen, is dit kussen een geschikt kussen, maar er zijn ook veel rugslapers die dit kussen fijn vinden.

Het extra zachte kussen is gevuld met 90% dons en 10% veren. Dit is een ideaal kussen voor de buikslaper die van een zacht kussen houdt. Het kussen kan in eerste instantie wellicht iets teveel steun geven, maar omdat dons vrij snel inklinkt, heeft u binnen enkele weken het perfecte kussen.

Atelier

Hoffmann

Maat

60 x 70

Tijk

Wit, 100% katoen, Nm 70 of Nm 100

Anti-Allergie

Ja (NOMITE keurmerk)

Milieukeurmerk

Öko-Tex Standaard 100 gecertificeerd

Wasvoorschriften

Wasbaar op 40 graden

Garantie

1 jaar

Garantie

Van uw aankoop bij Dekbedden.com mag u veel verwachten. Voor de gehele collectie geldt: de gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de producten worden door louter vakmensen zorgvuldig vervaardigd. Ieder product voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en u zult jarenlang onbezorgd kunnen genieten.

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene doet wat de consument (u dus) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Alle fabrikanten geven een garantie van 5 jaar op de dekbedden. Deze periode doet niks af aan de voornoemde wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Bezorgen

Alle dekbedden uit onze collectie worden op afroep (dus: na bestelling) vervaardigd. Daardoor kan er geen exacte levertijd gegeven worden en verschilt dit per merk/atelier en ook per seizoen. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland. Wij berekenen geen verzendkosten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over een minimum bestelwaarde.

Retourneren

Als u niet 100% tevreden bent over uw aankoop, kunt u wat betreft dekbedden binnen 100 dagen vanaf het moment van ontvangst van de aankoop afzien. Tijdens deze periode kunt u beoordelen of het dekbed voor u de juiste keuze is. Voor hoofdkussens en overtrekken geldt 14 dagen bedenktijd.

Categorie: