Hoffmann Special Edition

Beschrijving

De Hoffmann Special is een direct gestikt dekbed dat geschikt is voor het hele jaar. Door de directe stikking is het een tikje lichter dan het gemiddelde All Year dekbed. Zeer geschikt dus voor het hele jaar in slaapkamers die niet te koud zijn in de winter en niet te warm zijn in de zomer. De Special heeft een Duitse tijk Nm 135 die soepeler is dan we ooit zagen in deze klasse. Deze is gevuld met een prachtige hoogwaardige Poolse ganzendons (175 mm/30 gr). En last but not least: een zeer fijne afwerking. Een ding is zeker, deze kwaliteit vindt u nergens anders voor deze prijs. Bestel deze nu of kom hem bekijken in onze showroom, we hebben hem altijd op voorraad!

Atelier

Hoffmann

Vulling

90% Poolse ganzendons, 10% veertjes

Vulkracht

175 (mm/30gram)

Tijk

Fijne donsbatist, 100% katoen, Nm 135, afgewerkt met een dubbelgestikte atelierrand

Anti-Allergie

Ja (NOMITE keurmerk)

Milieukeurmerk

Öko-Tex Standaard 100 gecertificeerd

Wasvoorschriften

Wasbaar op 40 graden

Garantie

5 jaar

Garantie

Van uw aankoop bij Dekbedden.com mag u veel verwachten. Voor de gehele collectie geldt: de gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de producten worden door louter vakmensen zorgvuldig vervaardigd. Ieder product voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en u zult jarenlang onbezorgd kunnen genieten.

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene doet wat de consument (u dus) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Alle fabrikanten geven een garantie van 5 jaar op de dekbedden. Deze periode doet niks af aan de voornoemde wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Bezorgen

Alle dekbedden uit onze collectie worden op afroep (dus: na bestelling) vervaardigd. Daardoor kan er geen exacte levertijd gegeven worden en verschilt dit per merk/atelier en ook per seizoen. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland. Wij berekenen geen verzendkosten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over een minimum bestelwaarde.

Retourneren

Als u niet 100% tevreden bent over uw aankoop, kunt u wat betreft dekbedden binnen 100 dagen vanaf het moment van ontvangst van de aankoop afzien. Tijdens deze periode kunt u beoordelen of het dekbed voor u de juiste keuze is. Voor hoofdkussens en overtrekken geldt 14 dagen bedenktijd.

Misschien vindt u deze ook leuk…