Dekbedden.com, uw specialist

Dekbedden.com is sinds 2007 gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige donzen dekbedden. Wij leveren u graag het voor u juiste dekbed. Dat doen wij door uitgebreide voorlichting te geven en een zo ruim mogelijk assortiment aan te bieden. Blijkt uw aankoop toch niet de juiste te zijn? Wij nemen zonder vragen of kosten uw dekbed terug.

Bij Dekbedden.com vindt u luxe dekbedden, in prijs variërend van redelijk betaalbaar (een goed donzen dekbed is nu eenmaal niet goedkoop) tot het exclusieve segment. Bestellen is eenvoudig, verzendkosten rekenen we niet, en als u van uw aankoop af wenst te zien dan kan dat gedurende 100 dagen na ontvangst.

U vindt in onze collectie de Duitse dekbedden van Hoffmann Schlafwaren, Alemannia, Bielefelder Verse, Traumina en Böhmerwald. Daarnaast voeren wij het Italiaanse DaunenStep.

Uw dekbed in vertrouwde handen

Niels en Rien met een dekbed

 

Inkopen, keuren, kwaliteit bewaken en adviseren: het hele traject van productie tot verzending hebben wij in eigen hand. We kennen onze leveranciers persoonlijk en we kennen de kwaliteiten van ieder dekbed. Het is niet voor niets dat wij 100% achter onze producten staan.

Waarom Dekbedden.com?

Sinds 2007 verkopen wij donzen dekbedden online. In die tijd zijn we uitgegroeid tot een specialist in het hoge segment. Wij staan voor onze producten en wij stellen alles in het werk om u zo goed als mogelijk te helpen bij uw keuze. Bel ons gerust voor een advies op maat als u wilt genieten van een comfortabel dekbed!

  • Specialisten sinds 2007
  • Advies op maat 
  • Gratis verzending
  • Gratis retour
  • Bedenktijd van 14 of 100 dagen
  • Uitsluitend A-merken
  • Lid Thuiswinkel.org

Algemene voorwaarden

Op zoek naar onze algemene voorwaarden? Deze vindt u hier.

Icoon van een envelop

Ontvang 4x per jaar een aanbieding. €10,- korting op uw eerste bestelling!