Portolinen Dekbedovertrek

Beschrijving

Portolinen dekbedovertrekken worden geweven van Egyptische katoenvezels van de hoogste kwaliteit. Perkal is de oudste katoenweving die we kennen. Het is een wat zwaardere katoenvariant, heerlijk cool & crispy. Het hele jaar door geschikt, maar als we moeten kiezen dan met name voor in de zomer omdat het zo lekker luchtig is.

Satijngeweven katoen wordt zo genoemd omdat de satijnbinding zorgt voor een zeer gladde katoen. Dit voelt natuurlijk uiterste luxe aan. Licht, zacht en soepel. Het hele jaar door geschikt, maar als we moeten kiezen dan met name voor in de winter omdat het wat warmer aanvoelt.

De satijn TC600 is nog zachter en soepeler dan de ‘standaard’ satijnen overtrek. Dit begint verdacht veel op verwennerij te lijken.

Atelier

Portolinen

Kussensloop

Incl. kussensloop 60×70
(2 slopen bij 200×220 en 240×220)

Instopstrook

Met extra lange instopstrook

Wasbaar

60°C wasbaar

Levertijd

Op werkdagen voor 14:00 uur besteld, volgende dag in huis

Garantie

Van uw aankoop bij Dekbedden.com mag u veel verwachten. Voor de gehele collectie geldt: de gebruikte materialen zijn van een hoogwaardige kwaliteit en de producten worden door louter vakmensen zorgvuldig vervaardigd. Ieder product voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en u zult jarenlang onbezorgd kunnen genieten.

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Dat wil zeggen dat een product datgene doet wat de consument (u dus) er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Alle fabrikanten geven een garantie van 5 jaar op de dekbedden. Deze periode doet niks af aan de voornoemde wettelijke garantie waar de consument recht op heeft.

Bezorgen

Alle dekbedden uit onze collectie worden op afroep (dus: na bestelling) vervaardigd. Daardoor kan er geen exacte levertijd gegeven worden en verschilt dit per merk/atelier en ook per seizoen. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland. Wij berekenen geen verzendkosten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over een minimum bestelwaarde.

Retourneren

Als u niet 100% tevreden bent over uw aankoop, kunt u wat betreft dekbedden binnen 100 dagen vanaf het moment van ontvangst van de aankoop afzien. Tijdens deze periode kunt u beoordelen of het dekbed voor u de juiste keuze is. Voor hoofdkussens en overtrekken geldt 14 dagen bedenktijd.

Categorie: