Productfilters
×

Vulling

Maat

Merk

Prijs

Vulkracht

Tijk

Bekijk resultaten Icoontje dat er filters geladen worden
Wis alle filters
Banner voor winterdekbedden

Winterdekbed

Het winterdekbed is een heerlijk warm dekbed dat geschikt is voor wie warmte zoekt in een onverwarmde slaapkamer. En natuurlijk is het dekbed per definitie geschikt voor wie kouwelijk is of simpelweg houdt van een knus en warm bed!

2-Persoons winterdekbedden worden door onze klanten als erg warm ervaren. Wij raden deze dan ook alleen aan wanneer beide slapers het snel koud hebben, of wanneer de kamertemperatuur 's winters erg laag is.

Resultaat 1–18 van de 214 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–18 van de 214 resultaten wordt getoond

Een wollen winterdekbed of een donzen winterdekbed?

Onze dekbedden bieden een grote verscheidenheid aan kwaliteiten. Er bestaat dan ook geen dekbed dat voor iedereen het beste dekbed is. Sommige mensen houden bijvoorbeeld van een zwaar dekbed, terwijl anderen de voorkeur geven aan een licht dekbed.

Bij het kiezen van een winterdekbed speelt het gewicht een grote rol. Een donzen winterdekbed is lekker licht. Een wollen winterdekbed is zwaar. Wilt u heerlijk slapen onder een lichte wolk, kies dan voor dons. Vindt u het lekker om gewicht te ervaren, dan is wol beter voor u geschikt.

Hebt u een koude slaapkamer en een rillerig humeur? Koop dan een van onze winterdekbedden! Met een vulling van zuivere Texelse wol of Merinowol zult u zeker tevreden zijn. Een wollen winterdekbed houdt uw bed heerlijk warm – ook als u er ‘s nachts even uit moet.

Het donzen dekbed is een uitstekende keuze voor mensen die het graag behaaglijk hebben, maar niet iets zwaars willen bij koud weer. Dons is perfect voor mensen die last hebben van temperatuurwisselingen!