Productfilters
×

Vulling

Maat

Merk

Prijs

Vulkracht

Tijk

Bekijk resultaten Icoontje dat er filters geladen worden
Wis alle filters
Banner voor zomerdekbedden

Zomerdekbed

Zomerdekbedden zijn lekker dun en licht; erg fijn gedurende de zomermaanden of wanneer u een goed verwarmde slaapkamer heeft. En uiteraard ook geschikt als u het steevast eerder te warm dan te koud heeft. De vulling en het gewicht van een zomerdekbed (warmteklasse 4) zijn zo op elkaar afgestemd dat u heerlijk koel en droog slaapt tijdens warme nachten.

Resultaat 109–126 van de 201 resultaten wordt getoond

Resultaat 109–126 van de 201 resultaten wordt getoond

Een wollen of een donzen zomerdekbed?

In de zomermaanden slaapt u over het algemen wat minder goed. De hitte, het gebrek aan luchtcirculatie of geluiden van buitenaf maken het lastig om goed in slaap te vallen. En minder slaap heeft zijn weerslag op uw gezondheid en uw humeur. Een lekker donzen of wollen zomerdekbed van hoge kwaliteit is daarom uw bondgenoot in deze warme tijden. Deze dekbedden ventileren goed; u kunt zich met gemak ontspannen terwijl het comfort behouden blijft tijdens de warme nachten. Ga daarom de zomer in met een licht, vochtregulerend en ventilerend dekbed warmteklasse 4.

Onderhoud

Hoe uw zomerdekbed precies moet worden onderhouden, hangt af van de vulling. Onze donzen dekbedden kunnen altijd gewassen worden, raadpleegt u daarvoor het onderhoudsetiket op uw dekbed. Wol en water gaan niet zo goed samen, dus de meeste wollen dekbedden kunnen niet gewassen worden. Tenzij de wolvezel behandeld is, zoals bijvoorbeeld bij de types Woolmaxx 4-seizoenen, de Hefel Pure Wool en de Texeler Wonderwool Care.