Productfilters
×

Vulling

Maat

Merk

Prijs

Vulkracht

Tijk

Bekijk resultaten Icoontje dat er filters geladen worden
Wis alle filters
Banner voor All Year dekbedden

All Year dekbed

Het All Year dekbed is een gemiddeld warm dekbed. Het is (ervan uitgaand dat uw huis gemiddeld warm is en u een gemiddelde warmtebehoefte heeft) een goede keuze als u een dekbed zoekt dat het hele jaar dienst kan doen. Ook binnen de categorie zijn er natuurlijk lichte verschillen. Kijkt u goed naar vulkracht, vulgewicht en steghoogte als u de dekbedden wilt vergelijken.

Resultaat 1–18 van de 222 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–18 van de 222 resultaten wordt getoond

Het hele jaar onder een All Year dekbed

De laatste jaren is de temperatuur in onze slaapkamers stabieler geworden doordat wij onze woningen beter isoleren. Het is dan ook steeds gebruikelijker dat mensen het hele jaar door slapen onder een All Year dekbed, dat elk seizoen comfortabel kan doorstaan.

Een donzen of een wollen All Year dekbed?

Bij het uitkiezen van een All Year dekbed speelt het gewicht een wat grotere rol. Er is een duidelijk gewichtsverschil tussen een donzen en een wollen All Year dekbed. Wij vinden dit het grootste onderscheid tussen deze twee types dekbed.

All Year of 4-seizoenen dekbed?

Verwart u het all year dekbed niet met het 4-seizoenen dekbed. Het All Year dekbed is 1 dekbed dat geschikt is voor het hele jaar. Het 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee dekbedden die los van elkaar maar ook gekoppeld te gebruiken zijn, zodat u zowel in de zomer als in de winter én daartussen uw ideale isolatie bewerkstelligt.