Productfilters
×

Vulling

Maat

Merk

Prijs

Vulkracht

Tijk

Bekijk resultaten Icoontje dat er filters geladen worden
Wis alle filters
Banner voor 4-seizoenen dekbedden

4-Seizoenen dekbed

Een 4-seizoenen dekbed bestaat uit twee delen, een zomerdeel en een herfstdeel. Samengevoegd vormen de twee dekbedden een heerlijk warm winterdekbed. Donzen 4-seizoenen dekbedden worden met knopen aan elkaar bevestigd (Hoffmann) of middels drukknopen (Alemannia). Wollen 4-seizoenen dekbedden worden aan elkaar geritst (Texeler, Weidewol, Woolmaxx) of geknoopt (Hefel, Kleiner).

Resultaat 55–72 van de 107 resultaten wordt getoond

Resultaat 55–72 van de 107 resultaten wordt getoond

Het hele jaar door de juiste temperatuur: het 4-seizoenen dekbed

Het 4-seizoenen dekbed is een drie-in-één oplossing die u gedurende het hele jaar kunt gebruiken. Gebruik de dunnere en koelere variant in de zomer, of schakel over op de warmere in de herfst of de lente. En wordt het echt koud, dan koppelt u beide delen aan elkaar.

Wol of dons?

Een wollen 4-seizoenen dekbed is zwaar als het gekoppeld is. Als u ervan houdt iets op u te voelen, is het wollen dekbed dan ook de juiste keuze. Houdt u er wel rekening mee dat het lastig kan zijn om dit dekbed in de overtrek te krijgen.

Het donzen 4-seizoenen dekbed is de beste keuze als u onder wat lichters wenst te slapen. Onze dekbedden zijn gevuld met 90% en 100% dons. Dit zijn de fijnste en lichtste natuurlijke warmhouders die u zich maar kunt wensen.