Verzending

De pakketbezorger

Levering

Op het moment dat u een bestelling plaatst, geeft u een afleveradres op. Op dit adres zal uw bestelling aangeboden worden.

Onze producten kunnen worden geleverd door PostNL, GLS, DPD of DHL. Dit is afhankelijk van de vervoerpartner van het betreffende atelier.

Status van uw bestelling

Als uw bestelling verstuurd wordt, krijgt u een bevestigingsmail met daarin een Track & Trace code. Zo kunt u uw bestelling volgen.

Mocht u van te voren zekerheid wensen omtrent de levertijd of u heeft liever een latere datum van levering, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken dan met het atelier afspraken over de levertijd.

Actuele levertijden

Alle dekbedden uit onze collectie worden op afroep (dus: na bestelling) vervaardigd. Daardoor kan er geen exacte levertijd gegeven worden en verschilt dit per merk/atelier en ook per seizoen. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland.

Hier vindt u de actuele levertijd per merk: levertijden.

Van maandag tot en met vrijdag kan uw bestelling in Nederland en België geleverd worden. Mocht de bestelling niet aangenomen kunnen worden dan wordt deze bij de buren afgegeven of nogmaals op een later tijdstip aangeboden. Na twee maal krijgt u een bericht dat u uw bestelling bij het dichtstbijzijnde depot kunt afhalen.

Gratis verzending

Wij berekenen geen verzendkosten. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over een minimum bestelwaarde.

Retourneren?

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij retourneren? Kijk dan op de retour pagina.

Icoon van een envelop

Ontvang 4x per jaar een aanbieding. €10,- korting op uw eerste bestelling!