FAQ over bestellingen

Een dekbed koop je maar één keer in de 10 jaar. Ongeveer. Dus we krijgen best wat vragen. Over onze organisatie, over het bestelproces, over verzending. Onderstaand de antwoorden, wellicht ook op uw vraag.

Hebt u een vraag over onze dekbedden, hoofdkussens of dekbedovertrekken? Raadpleeg dan onze ‘veelgestelde vragen’ pagina. Mocht uw vraag er niet tussen staan, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen graag!

Vrouw met vraagtekens op het schrijfbord
Dekbedden.com, dat is een aparte naam?!

Onze bedrijfsnaam is Elegant Woningtextiel en we zijn gevestigd te Leiden. Wij voeren verschillende webwinkels op het gebied van slapen en hebben voor de domeinnaam Dekbedden.com gekozen omdat deze zeer goed de lading dekt (hoewel we ook kussens en overtrekken verkopen).

Wij willen even langskomen, kan dat?

Ja, dat kan! Wij zijn op werkdagen tussen 10:00 uur en 17:00 uur aanwezig. Belt u even van tevoren? Bekijk voor meer info de Bezoek ons’ pagina.

Kan ik ook telefonisch bestellen?

Ja, dat kan ook! Wij zijn telefonisch bereiken tijdens openingstijden. Wij zetten de bestelling voor u in het systeem. Uw bestelling wordt doorgegeven aan het atelier zodra we het aankoopbedrag (of een deel daarvan) ontvangen hebben.

Wat is de levertijd?

Onze ateliers hebben verschillende levertijden. Een Centa-Star dekbed heeft u meestal binnen een week in huis, een Böhmerwald dekbed kan wel 2 of 3 weken duren. Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met een track & trace code.

Wat zijn de verzendkosten?

Het verzenden van het dekbed en/of hoofdkussen aan uw adres gebeurt zonder kosten.

Wie draagt de retourkosten?

De retourkosten zijn voor onze rekening.

Leveren jullie aan het buitenland?

In principe leveren we uit naar alle landen. Soms berekenen we daarvoor extra kosten door, die met de kosten van het verzenden te maken hebben. Maar meestal en zeker binnen de EU hoeft u daar niet bang voor te zijn!

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

De door u bestelde goederen worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag. In veel gevallen leveren de koeriersdiensten ook op zaterdag. Mocht u niet aanwezig zijn dan wordt het pakket indien mogelijk bij de buren afgegeven of anders later nogmaals bij u aangeboden. Daarna ontvangt u een afhaalbriefje voor het dichtstbijzijnde afhaaldepot.

Persoonlijk advies
icoon van een telefoon

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 17:00071 569 00 41

icoon van een brief of e-mail

Mail ons opinfo@dekbedden.com

Leiden op de kaart van nederland