Bel voor persoonlijk advies:071 - 569 00 41

Dekbedden.com, service zoals vroeger!

Sinds 2007 verkopen wij donzen dekbedden in het luxe segment. Dankzij onze ervaring weten wij waaraan een goed dekbed moet voldoen en kennen we de eisen die u stelt aan een dekbed. U vindt bij ons uitsluitend kwalitatief hoogwaardige dekbedden van gerenommeerde ateliers. De dekbedden worden op bestelling geproduceerd. Beter, gemakkelijker en sneller kan niet! En wat dacht u van onze tevredenheidsgarantie? Als u niet 100% tevreden bent, om welke reden dan ook, dan nemen wij gedurende 100 dagen na aankoop het dekbed terug.

Klantenservice, de spil van ons bedrijf

Wij bestaan bij de gratie van de klant. Het zal u dan ook niet verbazen dat klanten adviseren onze belangrijkste activiteit is. In welke fase van het aankoopproces u ook bent, bel ons of mailt u ons alstublieft, wij beantwoorden graag zo snel en zo nauwkeurig mogelijk al uw vragen. Uiteraard kunt u ook met uw vragen bij ons terecht na de bestelling of nadat uw dekbed bezorgd is.

Kwaliteit maakt ons blij

Niet tevreden?

Als u niet tevreden bent, dan kunt u ons dat telefonisch of via e-mail laten weten. Wij bevestigen schriftelijk de ontvangst van uw klacht, en zullen deze direct en actief in behandeling nemen. Binnen uiterlijk 14 dagen beantwoorden wij inhoudelijk (maar over het algemeen veel sneller). Mocht u niet tevreden zijn met de manier waarop wij met uw ontevredenheid omgaan, dan kunt u een klacht of geschil indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Kijk hiervoor op www.sgc.nl. Ook kunt u uw klacht kenbaar maken bij het Europese online geschillenplatform ODR. Gelukkig hoefden wij nog nooit voor deze beide commissies te verschijnen.

Contact

U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken per telefoon, e-mail of chat.

Telefoon: 071 569 00 41

E-mail: info@dekbedden.com

Chat: u kunt gebruik maken van de Live Chat (groene balk rechts onderaan de website) om direct antwoord te krijgen op uw vragen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 09:00 - 17:00 uur.

Betalen

U kunt online bestellen en natuurlijk ook online betalen. Wij hanteren verschillende manieren van betalen. We ondersteunen iDEAL, Creditcard, PayPal en overboeking. Wanneer u er voor kiest om het bedrag zelf over te boeken, ontvangt u direct na het plaatsen van de order een bevestiging en een factuur. Op het moment dat wij het bedrag hebben ontvangen, nemen wij uw order in productie.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Adresgegevens

Natuurlijk kunt u ons ook bezoeken. Als u vooraf contact met ons opneemt, dan weet u zeker dat wij aanwezig zijn en tijd voor u gereserveerd hebben.

Dekbedden.com / Elegant Woningtextiel
Langegracht 59
2312 NW Leiden

Kamer van Koophandel, BTW, Bank

Elegant Woningtextiel
KvK nummer: 27316038
BTW nr. NL819210249

ING bankrekening
IBAN: NL75INGB0004150852
BIC: INGBNL2A

Algemene voorwaarden

Wat zijn uw rechten en plichten? Alles wat u wilt weten over uw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt, leest u in onze Algemene voorwaarden.

mail

€10,- korting op uw bestelling? Laat hier uw e-mailadres achter