Bel voor persoonlijk advies:071 - 887 85 07

Uw aankoop retourneren

Als u niet 100% tevreden bent over uw aankoop, kunt u het dekbed binnen 100 dagen terugsturen. Tijdens deze periode kunt u beoordelen of het dekbed voor u de juiste keuze is. Voor hoofdkussens en overtrekken geldt 14 dagen retourrecht.

Gelieve eerst contact met ons op te nemen voor het retourneren.
De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de klant.
U ontvangt na ontvangst en controle binnen 14 dagen nadat u aangegeven heeft het product te retourneren het aankoopbedrag 100% terug (of u kunt uw aankoop ruilen tegen een ander product, eventueel met bijbetaling dan wel gedeeltelijke terugbetaling door ons).

Het door u geretourneerde artikel moet in de originele, onbeschadigde verpakking zitten, compleet zijn, niet gewassen, en onbeschadigd zijn. Opgestuurd in een dichte doos (niet alleen de verpakking van het product zelf).

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

omruilen

Procedure bij retournering

1. Laat ons weten dat u gaat retourneren, wellicht kunnen wij u nog van informatie verzien over de verzending of een omruiling.
Telefonisch:   071 887 85 07
Via e-mail:   info@dekbedden.com

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te bellen/mailen, dan kunt u gemakkelijk het retourformulier meesturen bij uw retournering.

2. Verpak het product in de originele verpakking en in de meegeleverde doos.
Op of in de doos graag uw naam en ordernummer, zo kunnen wij uw retournering snel verwerken.
U kunt het pakket met verschillende pakketdiensten sturen naar: 

Elegant Woningtextiel
Langegracht 59
2312 NW Leiden

3. Na ontvangst en controle crediteren wij uw aankoopbedrag binnen 14 dagen op de gebruikte betaalrekening/methode.


Download hier het retourformulier

Retourformulier in PDF formaat

Retourformulier in Word formaat


Hulp bij omruilen


Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen."

 

mail

€10,- korting op uw bestelling? Laat hier uw e-mailadres achter